Πώς να ξέρετε αν είστε μπλοκαρισμένοι στο Gtalk

Ολα εργαλεία άμεσων μηνυμάτων και οι υπηρεσίες έχουν κάποια λειτουργία που σας επιτρέπει να κάνετε δείχνω αποσυνδεδεμένος να μπλοκάρει μια επαφή συνολικά. Είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό γνώρισμα, με το οποίο μπορείτε να απαλλαγείτε από ενοχλητικές επαφές, δηλ. Ακόμη και όταν είστε συνδεδεμένοι, οι συγκεκριμένες επαφές δεν θα μπορούν να φτάσουν σε εσάς.




Το ίδιο συμβαίνει και με την ομιλία Google (Gtalk), εάν αποκλείσετε μια επαφή που δεν θα εμφανιστεί ξανά στη λίστα σας. Τώρα, το κλείδωμα μιας επαφής στο Gtalk, το ενσωματωμένο εργαλείο συνομιλίας στο Gmail ή ακόμα και στο Google + είναι αρκετά απλό. Ενώ συζητάτε με κάποιον ή όταν το παράθυρο διαλόγου συνομιλίας είναι ανοιχτό, απλώς πλοηγηθείτε στο Περισσότερο και χτύπησε ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ.

Cool Συμβουλή: Οι χρήστες του Facebook αντιμετωπίζουν μια δυσάρεστη κατάσταση όταν βλέπουν ένα μήνυμα συνομιλίας και το άτομο από την άλλη πλευρά παίρνει μια παραδοχή γι 'αυτό (και δεν θέλετε να συνομιλήσετε με αυτό το άτομο). Δείτε πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από μια τέτοια συμπεριφορά.

Παρόλο που είναι εύκολο να αποκλείσετε μια επαφή, μπορεί μερικές φορές να θέλετε να μάθετε αν βρίσκεστε στη λίστα αποκλεισμού κάποιου. Εάν δεν λαμβάνετε καμία απάντηση από έναν φίλο μετά από πολλαπλές δοκιμές, ίσως θελήσετε να αποκαλύψετε τον λόγο πίσω από αυτό.

Αυτό το άρθρο περιγράφει μια μέθοδο που θα σας βοηθήσει να μάθετε ποιος σας μπλόκαρε στο Gtalk. Ορίστε.





Με τη βοήθεια του Pidgin

Το Pidgin είναι ένα εργαλείο ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων συνομιλίας, όπου μπορείτε να διαμορφώσετε και να χρησιμοποιήσετε διάφορα εργαλεία ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων όπως Gtalk, AIM, Yahoo Messenger, MSN και πολλά άλλα. Διαβάστε μας άρθρο για το Pidgin και να γνωρίσετε τη χρήση του. Θα βρείτε επίσης τη σύνδεση λήψης εκεί. & # x1f642;

Όπως περιγράφεται εκεί, προσθέστε και ρυθμίστε τις παραμέτρους του λογαριασμού σας Google στο Pidgin. Τώρα, συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στο Gmail στο Pidgin. Αυτό θα ανοίξει τη λίστα φίλων και θα εμφανίσει τις διαθέσιμες επαφές. Πλοηγηθείτε στο Buddies -> Προβολή -> Προσωπικό Offiline στο παράθυρο λίστας φίλων και στο σημάδι επιλογής Αποσυνδεδεμένοι φίλοι.

Αυτό θα εμφανίσει όλες τις online και offline επαφές στη λίστα σας. Τώρα, κάντε δεξί κλικ στο όνομα μιας επαφής που υποψιάζεστε ότι σας εμποδίζει. Επίλεξε το Παρε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ επιλογή για αυτήν την επαφή.

Αν το άτομο σας έχει αποκλείσει στο Gtalk τότε θα δείτε μόνο την κατάσταση αυτής της επαφής αντί για πληροφορίες πλήρους προφίλ (δεν θα δείτε όνομα και φωτογραφία αυτής της επαφής), όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Αντίθετα, αν τα πράγματα ήταν καλά, θα δείτε τη σύνοψη του προφίλ όπως φαίνεται παρακάτω. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε εάν είστε αποκλεισμένοι ή όχι.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ο Pidgin μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε κάτι που η Gtalk μπορεί να μην επιτρέψει άμεσα. Σχετικά με την Gtalk, αν είστε αποκλεισμένοι, θα έχετε την αίσθηση ότι το άτομο από την άλλη πλευρά είναι εκτός σύνδεσης. Τώρα, μπορείτε να συμπεράνετε από το χρονικό διάστημα που βλέπετε κάποιον εκτός σύνδεσης. Αυτό θα ήταν απλά μια εικασία και μπορεί να καταλήξετε να πιστέψετε τα ψεύτικα πράγματα. Έτσι, είναι καλό να πάτε από τον Pidgin και να είστε σίγουροι μάλλον παρά να μαντεύεστε.

Σημείωση: Ο αποκλεισμός μιας επαφής στο Gtalk θα αντανακλάει και στο chat Google +. Το αντίστροφο ισχύει επίσης.





συμπέρασμα

Αυτές είναι οι δύο μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μάθετε εάν έχετε μπλοκαριστεί από μια επαφή στο Gtalk. Γνωρίζετε κάποια άλλη μέθοδο για να το κάνετε; Ξέρετε περισσότερα κόλπα για τον Gtalk; Βρήκατε το άρθρο χρήσιμο; Μοιραστείτε μαζί μας στην ενότητα σχολίων.