Πώς να πάρετε πίσω 'Ξεχάστε αυτό το δίκτυο' iOS Ρύθμιση εάν εξαφανιστεί

Το iOS προφανώς είχε ένα πολύ παράξενο σφάλμα για αρκετά χρόνια τώρα που η Apple δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ. Δεν είναι ευρέως διαδεδομένο και δεν είναι τίποτα που θα προκαλέσει σημαντική ζημιά στο iPhone ή στο iPad σας, είναι απλώς μια μικρή ενόχληση. Για κάποιο λόγο σε πλήρη τυχαία, όταν προσπαθείτε να αποσυνδεθείτε από τα δίκτυα Wi-Fi οΞεχάστε αυτό το δίκτυο το κουμπί εξαφανίζεται. Όταν συμβαίνει αυτό, ο μόνος τρόπος για να αποσυνδεθείτε θα ήταν να κλείσετε εντελώς το Wi-Fi.




Δείτε πώς μπορείτε να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις Wi-Fi του iPhone σας με τον τρόπο που ήταν |Shutterstock

Μερικές φορές η λειτουργία είναι χρήσιμη για να διαπιστώσετε αν προσπαθείτε να επαναφέρετε μια σύνδεση δικτύου ή δεν θέλετε να συνδεθείτε πάλι στο δίκτυο αυτό στο μέλλον. Αν έχετε παρατηρήσει τοΞεχάστε αυτό το δίκτυο επιλογή στις ρυθμίσεις Wi-Fi εξαφανίστηκε ξαφνικά χωρίς προειδοποίηση, δεν είστε μόνοι σας. Εδώ είναι ένα τέχνασμα που έχει εργαστεί ξανά και ξανά για να το πάρει πίσω.





Το τέχνασμα για να πάρει πίσω 'Ξεχάστε το δίκτυό μου'

Παρά την Apple που δεν έχει ακόμη καθορίσει αυτό το περίεργο bug κάποιο iPhone και iPad χρήστες παίρνουν σποραδικά, υπάρχει, ευτυχώς, μια πολύ εύκολη διορθώσετε. Πρώτον, θα πάμε να κατευθυνθείτεΡυθμίσεις και έπειτα πατήστεWi-Fi.

Εάν είστε ήδη συνδεδεμένοι στο Wi-Fi ή έχετε απλά ενεργοποιήσει το, απενεργοποιήστε το για να απενεργοποιήσετε πλήρως το Wi-Fi. Περιμένετε περίπου πέντε δευτερόλεπτα για να βεβαιωθείτε ότι είναι πλήρως απενεργοποιημένο και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε ξανά το Wi-Fi.

Κάντε κύλιση μέχρι το τέλος της λίστας διαθέσιμων δικτύων Wi-Fi. Αντί να επιλέξετε το δίκτυο της συσκευής iOS δεν φαίνεται να θέλει να αποφύγει, θα πατήσετεΑλλα... αντι αυτου.

Εδώ πρέπει να εισάγετε στο δίκτυο και τον κωδικό πρόσβασης μη αυτόματα καθώς και να επιλέξετε τον τύπο της ασφάλειας. Καταχωρίστε πρώτα το όνομα δικτύου, το οποίο είναι ακριβώς το ίδιο με το όνομα που χρησιμοποιείτε για να συνδέσετε αυτόματα.

Σημείωση:Πληκτρολογήστε το όνομα του δικτύου ακριβώς όπως είναι. Μην ξεχνάτε χώρους και τυχόν μορφές στίξης.

Εάν συνδεθήκατε σε δίκτυο χωρίς κωδικό πρόσβασης, θα πρέπει να το κάνετε ήδη. Απλώς πατήστεΣυμμετοχή στην επάνω δεξιά γωνία για να συνδεθείτε ξανά στο δίκτυο. Αν είχατε κωδικό πρόσβασης, επιλέξτε πρώτα τον τύπο της ασφάλειας.

Πλέον τα σύγχρονα προστατευμένα δίκτυα Wi-Fi χρησιμοποιούν WPA2 για την ασφάλεια, δοκιμάστε πρώτα να βγείτε έξω. Εάν όχι, μπορείτε είτε να ελέγξετε το πίσω μέρος του δρομολογητή σας για να βρείτε τον τύπο ασφαλείας που αναφέρεται συνήθως δίπλα στον κωδικό πρόσβασης. Ή αν δεν έχετε πρόσβαση στο δρομολογητή, συνεχίστε με δοκιμές και σφάλματα μέχρι να συνδεθείτε με επιτυχία.

Μόλις επιλέξετε τον τύπο ασφαλείας, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασής σας και πατήστεΣυμμετοχή.

Θα πρέπει να επανασυνδεθείτε με το οικείο δίκτυο Wi-Fi. Τώρα, αν χτυπήσει τοΠληροφορίες εικονίδιο δίπλα σε αυτό για περισσότερες πληροφορίες, θα πρέπει να παρατηρήσετε ότι η επιλογή ναΞεχάστε αυτό το δίκτυο έχει αποκατασταθεί. Είναι ένα παράξενο μικρό bug στο iOS, ναι, αλλά αυτό που έχει καθοριστεί αρκετά γρήγορα και εύκολα ακολουθώντας αυτά τα βήματα.

Αν θέλετε να γίνετε ειδικός Wi-Fi, ανατρέξτε στις συμβουλές μας Wi-Fi για iOS.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε κοινόχρηστους φακέλους των Windows στο iPhone (iOS) μέσω Wi-Fi