Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την επιλογή Ctrl + Alt + Del Login στα Windows Vista

Σε μερικές παλαιότερες εκδόσεις των Windows υπήρχε η επιλογή να πιέσετε το πλήκτρο Ctrl + Alt + Del πριν αποκτήσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας για να συνδεθείτε. Αυτή η επιλογή υποτίθεται ότι παρέχει επιπλέον επίπεδο ασφάλειας και αποτρέπει την πρόσβαση σε κακόβουλα προγράμματα στο σύστημα.




Ωστόσο, αυτή η επιλογή δεν ενεργοποιείται από προεπιλογή στα Windows Vista. Σε ορισμένες εκδόσεις των Windows 7, όπως η έκδοση Ultimate, μία φορά μπορεί να το βρείτε ενεργοποιημένο από προεπιλογή. Εν πάση περιπτώσει, η χειροκίνητη ενεργοποίηση αυτής της επιλογής δεν είναι δύσκολη, αν δεν σας πειράζει να περάσετε ένα επιπλέον βήμα κατά τη σύνδεση στο PC σας.

Αυτός ο οδηγός θα σας πει πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε αυτή την επιλογή στα Windows Vista και Windows 7.



Κάντε κλικ στο κουμπί έναρξης . Τώρα πληκτρολογήστε 'netplwiz'Στο πλαίσιο αναζήτησης που παρέχεται. Κάντε κλικ στο αποτέλεσμα αναζήτησης.



Θα ανοίξει τη ρύθμιση λογαριασμού χρήστη. Ανοιξε το Προηγμένη αυτί. Στην περιοχή Ασφαλής σύνδεση, επιλέξτε το πλαίσιο που δηλώνει 'Απαιτείται από τους χρήστες να πατούν Ctrl + Alt + Delete'. Κάντε κλικ στο Apply (Εφαρμογή) και στη συνέχεια στην επιλογή OK. Αυτό είναι. Τελείωσες.

Εάν η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη και θεωρείτε ενοχλητικό να πατάτε Ctrl + Alt + Del κάθε φορά κατά τη σύνδεση, τότε θα μπορούσατε να την απενεργοποιήσετε αφαιρώντας το ίδιο πλαίσιο.

Όταν κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε το κουμπί 'Ctrl + Alt + Del' για να συνδεθείτε. Πηγαίνοντας από αυτό που λέει η Microsoft, ο υπολογιστής σας θα πρέπει να είναι πιο ασφαλής τώρα.