Μπορούν οι άνθρωποι να δουν αν μου Screenshot Facebook εικόνα προφίλ τους;

Ας το παραδεχτούμε, είμαστε κοινωνικά ζώα. Υπάρχουν μόνο α λίγοι είναι λίγοι που δεν είναι στο Facebook ή σε διάφορα άλλες μορφές κοινωνικών μέσων. Αλλά όσο πιο διασκεδαστικές είναι αυτές οι πλατφόρμες κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, το θέμα της ιδιωτικής ζωής συνεχίζει να αιωρείται.




Έτσι, ανάμεσα στο δίλημμα του την ανταλλαγή και την προστασία, τίθεται μια ερώτηση - μπορούν οι άνθρωποι να ξέρουν αν εγώ screenshot τις εικόνες προφίλ τους στο Facebook;



Αν είσαι αυτός λαμβάνοντας τα στιγμιότυπα οθόνης, τότε η απάντηση είναι ηχηρήΌχι.Το Facebook δεν ενημερώνει το άτομο εάν τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης της εικόνας του προφίλ του. Σε αντίθεση με το Snapchat, εδώ η μόνη ειδοποίηση που θα λάβετε είναι ότι από το τηλέφωνό σας έχετε τραβήξει ένα στιγμιότυπο οθόνης.



Δείτε περισσότερα: Μπορώ να δω ποιος είδε το προφίλ μου στο Facebook;

Το ίδιο μπορεί να λεχθεί και για το Facebook Messenger πολύ. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για συνομιλία με έναν φίλο ή έναν πλήρη ξένο, η λειτουργία οθόνης θα λειτουργήσει λίγο ή πολύ όπως σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή - απλά το τηλέφωνο που σας ενημερώνει για τα στιγμιότυπα οθόνης.

Αλλά τότε, αν είστε ένας που πραγματικά ανησυχεί για σας εικόνες που επιπλέουν στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, δεν υπάρχει πραγματικά πολλά που μπορείτε να κάνετε. Εκτός, βεβαίως, ποτέ να δημοσιεύσετε μια φωτογραφία ή να περιορίσετε το κοινό στους φίλους σας.

Ελέγξτε τα δροσερά χαρακτηριστικά του Facebook που δεν γνωρίζατε



Στιγμιότυπα οθόνης

Το Facebook έχει μια ισχυρή ενσωματωμένη έκδοση Μερίδιο εναλλακτική λύση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγγίξετε το κουμπί κοινής χρήσης και να το στείλετε στον φίλο σας που είναι ήδη στο Facebook.

Εάν δεν συμβαίνει αυτό, μπορείτε να πατήσετε στο μενού με τρία κουτάκια και να επιλέξετε το Κοινή χρήση εξωτερικού επιλογή, η οποία χρησιμοποιεί πολλές επιλογές τρίτου μέρους όπως το Whatsapp, τα μηνύματα, το Instagram κ.λπ.





Τι σημαίνει το μέλλον;

Δεδομένου ότι υπάρχουν σχεδόν 1,94 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες του Facebook σε ένα μήνα, είναι καιρός ο Facebook να εισάγει αυστηρότερο έλεγχο σχετικά με το ποιος μπορεί να αποθηκεύσει ή να κατεβάσει τις φωτογραφίες του προφίλ σας. Και έχει λάβει γνώση, φαίνεται. Τον τελευταίο καιρό, μερικοί χρήστες έχουν αναφέρθηκε βλέποντας α Προστασία εικόνας προφίλ στην εφαρμογή Facebook για Android.

Αυτό Προστασία εικόνας προφίλ εμφανίζει γραμμές που μοιάζουν με υδατογράφημα κατά τη λήψη και περιορίζει τη λειτουργία οθόνης μέχρι την ώρα που βρίσκεστε στην εικόνα προφίλ.

Ομοίως, η επιλογή για κοινή χρήση ή αποθήκευση δεν θα υπάρχει για τις προστατευμένες εικόνες προφίλ. Και μιλώντας για την έκδοση desktop, δεν θα μπορείτε πλέον να αποθηκεύσετε την εικόνα ως αρχείο εικόνας. Αντ 'αυτού, θα μεταφορτωθεί ως αρχείο HTML, πράγμα που συμβαίνει με τους περισσότερους ιστότοπους.

Αλλά όπως συμβαίνει με τα περισσότερα από τα πειραματικά χαρακτηριστικά, θα είναι αρκετός χρόνος για να μην είναι bug-free.

Η κατώτατη γραμμή είναι αυτή, το Facebook δεν στέλνει ειδοποιήσεις όταν παίρνετε στιγμιότυπα οθόνης, αλλά ακόμα, ένας ηθικός τρόπος θα ήταν να χρησιμοποιήσετε τα χαρακτηριστικά κοινής χρήσης. Και αν θέλετε να το πάρετε λίγο ψηλότερα, πάρτε τη συγκατάθεση του ατόμου πριν πατήσετε το κουμπί λήψης. Αλλά τότε, όπως λένε, μια φορά εσύ μοιραστείτε κάτι στο Facebook, είναι ίσο να φωνάζει το ίδιο σε ολόκληρο τον κόσμο.